Vacature: Ervaren rietdekker

  • Salaris Tussen € 16,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren rietdekker? En woon je in de buurt van Surhuisterveen? Dan is deze vacature ervaren rietdekken wellicht iets voor jou!

Als ervaren rietdekker maak jij Friesland nóg een stukje mooier door het leggen van prachtige rieten daken. Dit begint eerst met het leggen van rietlatten. Vervolgens ga je de kap bedekken met riet. Ook houd jij je bezig met het renoveren van bestaande rieten daken door onder andere het oude riet te vervangen met nieuw riet. Voor jou is elke klus een mooie uitdaging en ben je allround inzetbaar. Van het opbouwen van steigers tot het verzorgen van de aanvoer van materialen. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • zelfstandig kunnen werken
  • aantoonbare ervaring als rietdekker
  • VCA-certificaat (via ons te behalen) 

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het aanleggen van rietendaken. Zij staan voor kwaliteit en professionaliteit. Met de juiste kennis, ervaring en passie, zorgen zij ervoor dat klanten kunnen genieten van de beste en mooiste rieten daken. Ze houden zich voornamelijk bezig met nieuwe rieten daken, vervanging en onderhoud en reparatie bij particulieren, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en je komt te werken in een team waar een gemoedelijke werksfeer heerst. Het bruto uurloon loon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring welke je meebrengt en ligt rond de € 16,47. Daarnaast ontvang je ATV vergoeding en een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer. Abiant  voorziet jou van werkkleding en werkschoenen.

Ben jij de rietdekker die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 12 oktober 2021 tegemoet! Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via