Vacature: Medewerker schoonmaak Ter Apel

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 28 uur
  • Standplaats TER APEL
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaakmedewerker in Ter Apel. Ben jij 28 uur, verdeeld over 5 dag, beschikbaar? Ben jij voor langere tijd inzetbaar dan komen we graag met jou in contact.

Je werkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van bedrijfsruimten (o.a. kantoor, magazijn, kleedruimtes, werkvloer met apparatuur, technische ruimte en het ketelhuis) en sanitaire voorzieningen. Je werkt conform de gestelde eisen m.b.t. netheid en hygiëne. Naast deze schoonmaakwerkzaamheden ga je de warme en koude drankenvoorzieningen bijvullen en schoonhouden. Omdat dat je per direct zelfstandig aan de slag gaat als medewerker schoonmaak is het belangrijk dat je ervaring hebt met het schoonmaken van kantoren/panden. Je zit vol energie en ziet het werk liggen. Je voelt je verantwoordelijk voor het netjes achterlaten van de werkplekken/ruimten en sanitaire voorzieningen. Wanneer jij klaar bent met de werkzaamheden maak je een notitie in het schoonmaaklogboek en doe je met een voldaan gevoel de deur achter je dicht.

Functie-eisen

  • fysiek in orde
  • gemotiveerd
  • flexibel
  • per direct beschikbaar
  • woonachtig in de omgeving van Ter Apel

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert, ontwikkelt en distribueert ingrediënten voor zowel mens als dier. Deze actieve substanties worden wereldwijd gedistribueerd naar producenten. Men stelt hoge eisen op de gebieden van GMP , Safety Health Environment (SHE) en ISO 9001. Daarnaast  levert men innovatieve oplossingen die de prestaties van geneesmiddelen op de mondiale markten beschermen en verbeteren.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime baan bij een leuk bedrijf. Je gaat voor 28 uur aan het werk. Deze uren mag je verdelen over 5 dagen. In overleg met de opdrachtgever bepaal je jouw werktijden. In overleg met de opdrachtgever wordt je loon bepaald. De hoogte van je loon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. De opdrachtgever heeft een bedrijfseigen regeling. Zie jij het zitten om binnenkort aan de slag te gaan als medewerker schoonmaak bij dit bedrijf? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Je kunt tot 14 oktober reageren op de vacature "medewerker schoonmaak". Mocht je nog vragen hebben dan kun je bellen met de vestiging in Stadskanaal. Zij zijn bereikbaar op het nummer 0599 65 18 08

Deel deze vacature via