Vacature: Medewerker oproepbasis

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoMbo

Over de functie

Zit jij bij huis en ben je flexibel inzetbaar? Wij zijn op zoek naar kandidaten die het geen probleem vinden om afwisselend werk te doen voor verschillende opdrachtgevers. Ben je per direct beschikbaar en ben je in het bezit van een auto? Dan komen we graag met jou in contact.

Wat je gaat doen is heel divers. De ene dag rijd je naar Delfzijl en help in de Eemshaven bij het laden en lossen. De andere dag rijd je naar Assen om te helpen op de bouwplaats. Belangrijk is dat jij het ziet zitten om op basis van oproep ingezet te worden voor allerlei klussen in het noorden van het land. Het gaat hierbij om functies zoals slopen, opperen, bouwplaats opruimen, graaf-, en spitwerk, grondwerk, montage, schoffelen en andere soortgelijke werkzaamheden. Eigen vervoer is belangrijk. Mocht je een VCA-certificaat hebben,dan zou dit super zijn! Mocht je maar een paar dagen per week beschikbaar zijn ook dan kun je reageren. Het is wel wenselijk dat je een hele dag beschikbaar bent. Er wordt nauwelijks tot nooit in dagdelen gewerkt.

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • eigen vervoer
  • flexibel inzetbaar
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze halen)
  • woonachtig in de omgeving van Stadskanaal

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden jou als medewerker oproepbasis een gevarieerde baan. De ene keer werk je voor langere tijd op dezelfde klus en de andere keer werk je 1 dag op de klus. Het betreft dus afwisselend oproepwerk. Via Abiant zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden. Beloning vindt plaats op basis van cao van de opdrachtgever. Het bruto-uurloon zal tussen € 11,- en € 13,- liggen. Een ander is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Mocht jij interesse hebben? We ontvangen graag jouw reactie op onze vacature "medewerker oproepbasis" voor 15 oktober. Neem voor vragen gerust contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via