Vacature: Monteur technische dienst

  • Salaris €3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als monteur technische dienst ben je een belangrijke schakel in het productieproces. Het optimaal laten functioneren van installaties samen met je collega's is de belangrijkste doelstelling. In het geval van storing zorg jij ervoor dat installaties zo snel mogelijk weer in werking gesteld worden. 

De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur technische dienst zijn het voorkomen en verhelpen van storingen aan onder andere elektrische installaties, pneumatische installaties en hydrauliek systemen. Indien nodig vind je tijdelijke oplossingen om een installatie weer te kunnen laten draaien. Je stelt onderhoudsplannen op voor installaties.

Als monteur technische dienst beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende communicatieve vaardigheden. In samenwerking met collega's werk je aan een optimaal resultaat. Daarnaast is onder druk werken voor jou geen enkel probleem. En ben je bereid om storingsdiensten te draaien.

Functie-eisen

  • mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting Elektro 
  • aantoonbare ervaring als monteur of medewerker technische dienst 
  • VCA-certificaat 

Over het bedrijf

Een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het opwerken van niet recyclebare afvalstromen tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen worden vervangen. De alternatieve grond- en brandstoffen worden in diverse industriële processen ingezet. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer, haar betrokkenheid en professionaliteit.

Wat wij bieden

Een fulltime baan als monteur technische dienst, met uitzicht op een vast dienstverband. Het bedrijf kenmerkt zich door haar informele werkomgeving waar je samen met gedreven collega's aan een optimaal resultaat werkt. Je gaat aan het werk in dagdiensten. Je wordt beloond met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je salaris komt uit op €3.200 bruto per maand. 

Ben jij de monteur technische dienst waar wij naar zoeken? Twijfel niet en solliciteer! Solliciteren kan tot en met 15 oktober. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk via 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via