Vacature: Maaikorfmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Garmerwolde
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij ervaring op de trekker met maaikorf? En is klepelen voor jou geen enkel probleem? Dan kun jij per direct aan het werk bij een van onze opdrachtgevers en zijn wij op zoek naar jou!

Een van onze opdrachtgevers is ter versterking van het team per direct op zoek naar een maaikorfmachinist. Jij zult aan het werk gaan op de trekker met giek en zorgen dat alle gras- en rietachtige begroeiing van sloten en waterlopen gemaaid wordt. Daarnaast ga jij op pad met de klepelmaaier. Met de klepelmaaier zorg jij dat wegbermen, stukken land en andere plaatsen waar gemaaid moet worden er weer netjes bij komen te liggen. 

Onze opdrachtgever is op zoek naar een trekkerchauffeur die ervaring heeft met maaikorven en klepelen. Heb je nog weinig ervaring met deze werkzaamheden maar wil je wel graag trekker werkzaamheden oppakken? Ook dan komen wij graag met jou in contact om andere mogelijkheden te bespreken. 

Functie-eisen

  • Ervaring met maaikorven en klepelen
  • T rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een loonbedrijf gevestigd in de omgeving van Garmerwolde. Het loonbedrijf beschikt over een modern machinepark en levert een uitgebreid pakket aan dienstverlening. 

Wat wij bieden

Als maaikorfmachinist kun je fulltime en voor langere tijd aan de slag bij onze opdrachtgever. Je salaris wordt berekend aan de hand van de cao Groen-, Grond- en Infrastructuur, voorheen was dit de cao LEO, en ligt tussen de € 11,00 en € 15,00 bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij de trekkerchauffeur met ervaring met de maaikorf en de klepelmaaier? En ben jij per direct beschikbaar? Dan vragen wij jou om snel te solliciteren, maar uiterlijk voor 17 oktober. Mis je nog informatie of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via