Vacature: Administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een nauwkeurig met cijfers en word jij blij van een kloppende administratie? Mis jij geen factuur en zorg jij voor een juiste urenadministratie? Dan ben jij wellicht onze nieuwe administratief medewerker!

Vanwege het vertrek van de huidige medewerker zijn wij voor onze opdrachtgever in de omgeving van Scheemda op zoek naar een fulltime administratief medewerker. Je gaat onder andere aan de slag met het inboeken van uren, materialen en facturen. Je houdt de urenlijsten van medewerkers en uitzendkrachten bij en verwerkt ook ziekte- herstelmeldingen en verlofaanvragen. Bij afwezigheid van de receptie ontvang je ook het bezoek en draag jij zorg voor het inkomend telefoonverkeer en een correcte afhandeling hiervan.

Verder:

  • beheer je de mailbox
  • verzorg jij bestellingen vanuit inkoopopdrachten
  • scan je inkomende facturen in en maak je factuurvoorstellen aan
  • verwerk je inspectiewerkzaamheden van collega's tot rapportages
  • draag jij zorg voor de kantinevoorraad en voorzie jij je collega's van een vers bakje koffie

Functie-eisen

Je beschikt over een diploma van een Mbo-opleiding in een administratieve richting. Je hebt kennis van MS Office, waaronder Word, Outlook en Excel. Uiteraard ben je nauwkeurig met cijfers en bij voorkeur breng je enige ervaring met je mee.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een sociaal en betrokken bedrijf, dat actief is in de groene sector. Ze zijn daarnaast ook actief in cultuur- en civieltechnische projecten. Van ontwikkeling tot aanleg en onderhoud, ze bieden een complete dienstverlening. 

Wat wij bieden

We bieden jou een baan met uitzicht op een vast dienstverband! Je ontvangt een uurloon volgens de cao Hoveniersbedrijven, welke ligt tussen de € 12,- en € 16,- per uur.

Ben jij onze nieuwe administratief medewerker? Dan komen wij graag met je in contact. Reageer uiterlijk 30 september op deze vacature 'administratief medewerker' door online te solliciteren en je cv toe te voegen. Heb je nog vragen of kom je graag langs om je interesse kenbaar te maken? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via