Vacature: Specialistisch reiniger

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een hogedrukspuit, osmose water en gevelreiniging zijn voor jou geen onbekende begrippen. Hoogtevrees heb je niet en een breed takenpakket vind jij alleen maar fijn! Lees dan snel verder, want dan is dit wellicht een leuke vacature voor jou!

Voor een bedrijf in het Westerkwartier zijn wij op zoek naar werknemers die specialistisch reiniger zijn of willen worden. Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om allerlei projecten netjes op te leveren. Het gaat onder andere om het onderhouden en reinigen van vloeren, gevelreiniging en gevelonderhoud, glasbewassing. Verder kun je denken aan de schoonmaak van nieuwe bedrijfspanden voorafgaand aan de oplevering en coating werk in voetbalstadions. Gevarieerde werkzaamheden bij een opdrachtgever, waar collegialiteit, gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ervaring is welkom, maar niet noodzakelijk. Als jij gemotiveerd bent om voor onze opdrachtgever aan het werk te gaan, is een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk. Je kunt je ontwikkelen en het behalen van onder andere een hoogwerker certificaat en BE rijbewijs behoren tot de mogelijkheden.
Het is belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt en je dient VCA te hebben of bereid zijn te behalen. Werktijden zijn over het algemeen van 06.45 uur tot circa 15.30 uur.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • ervaring als specialistisch reiniger of bereid het vak te leren
  • rijbewijs B (pre)
  • representatief
  • VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de specialistische reiniging in het Noorden van Nederland. Reiniging op grote hoogte en dicht bij de vloer- bij grote- en kleine bedrijven. Onderhoud van vloeren en constructies is iets waar dit bedrijf zeer sterk in is, evenals glasbewassing en specialistische schoonmaak van gebouwen. 

Wat wij bieden

Het betreft een functie binnen een innoverend bedrijf waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Jouw loon wordt gebaseerd op de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en jouw ervaring. Denk daarbij aan een bruto uurloon tussen € 11,- en € 14,-. Bij aanvang ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket. Zoals eerder benoemd, is het dus ook mogelijk om verschillende certificaten te behalen om zo nog breder inzetbaar te zijn.

Maak jij binnenkort deel uit van het enthousiaste team van onze opdrachtgever? Solliciteer dan uiterlijk 11 oktober aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "specialistisch reiniger" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via