Vacature: Allround administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 1850,- en € 2500,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij iemand die gestructureerd werkt, houd van afwisselende taken en ben je een echte doorpakker? Lees dan snel verder!

Als allround administratief medewerker houd jij je bezig met zowel de financiële als de algemene administratie binnen het bedrijf. Dagelijks zorg je ervoor dat gegevens op de juiste wijze worden verwerkt en facturen worden ingeboekt en gearchiveerd.
Jouw werkdag is elke dag anders en daarom is het van belang dat je makkelijk switcht tussen je taken en prioriteiten weet te stellen. Daarnaast krijg je de ruimte om initiatieven te tonen en verbeteringen door te voeren. Ook krijg je de verantwoordelijkheid over het bestellen van kantoorartikelen, koffie etc.

In de functie van allround administratief medewerker is jouw agenda elke dag anders. Een kleine greep uit jouw takenpakket zal zijn het verwerken van inkomende en uitgaande post, ziekmeldingen wegschrijven, declaraties en bestellingen plaatsen, boekhouden en klanten en collega's te woord staan. Dit gebeurt zowel telefonisch als per mail.

Functie-eisen

  • Je hebt een MBO opleiding administratief medewerker afgerond of gelijkwaardige ervaring
  • Je hebt ervaring met het werken in een technische omgeving

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een pompenverhuurbedrijf met een groot aanbod aan pompen. Voor elke uitdaging wordt gezocht naar een oplossing. Om het plaatje compleet te maken verhuren zij ook leidingen en slangen, zodat de vloeistof die verplaatst moet worden op de juiste plek terecht komt op basis van juiste capaciteit en lengte. 

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van pompen en leidingen en de daarbij behorende besturingen. Voor calamiteiten zijn zij 24 uur per dag beschikbaar met medewerkers die overlopen van de kennis en ervaring.

Je komt te werken in een bedrijf waar het belangrijk is dat je kunt samenwerken, er heerst een sfeer om samen de klus klaren.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie met veel vrijheid en zelfstandigheid voor enkele maanden in verband met ziektevervanging. Je komt te werken onder de cao metaal & techniek waarbij jou bruto maandsalaris ligt tussen de € 1850,- en  € 2500,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Heb jij zin in deze te gekke uitdaging? Solliciteer dan voor 24 september op de vacature van allround administratief medewerker. Wil je meer informatie of heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature allround administratief medewerker dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda via het telefoonnummer 0597 59 11 15.


Deel deze vacature via