Vacature: Trekkerchauffeur

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dwingeloo

Over de functie

Momenteel worden de eerste gewassen weer uit de grond gehaald. Voor dit oogstseizoen zijn wij op zoek naar een trekkerchauffeur. Heb jij ervaring op de trekker en ben je bekend met de akkerbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Je wordt ingezet voor verschillende trekker werkzaamheden ten behoeve van de oogst van diverse gewassen. Het transport richting de schuur en rooiwerkzaamheden zijn de meest voorkomende werkzaamheden. Dit kan zowel zijn in de aardappelen, mais of bloembollen. Wij zijn op zoek naar een medewerker die ervaring heeft met trekker werkzaamheden. Je bent bijvoorbeeld van huis uit bekend met de agrarische sector of hebt eerder gewerkt op het land. Dat je in de akkerbouw te maken hebt met piekmomenten, dat weet jij als geen ander. Je hebt er daarom geen problemen mee om in de oogstperiode lange dagen te maken om de oogst op tijd binnen te kunnen halen.

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs T
  • ervaring met trekker werkzaamheden
  • bereid lange dagen te werken

Over het bedrijf

Op verschillende locaties in Drenthe zijn wij op zoek naar trekkerchauffeurs. Afhankelijk van jouw woonplaats en werkervaring gaan wij op zoek naar de beste werkplek voor jou.

Wat wij bieden

Als trekkerchauffeur ga jij een bijdrage leveren aan het binnenhalen van de oogst. Wij bieden jou een leuke werkplek bij een bij jou passend bedrijf. Je ontvangt een salaris tussen de € 10,- en € 13,- conform de gehanteerde cao. De hoogte van dit salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Ben jij die ervaren trekker chauffeur die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Interesse? Reageer dan gelijk op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben of wil je graag meer informatie over de vacature trekker chauffeur. Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via