Vacature: Medewerker (m/v) naaiatelier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 28 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavo

Over de functie

Ben jij op zoek naar werk en word jij blij van het werken met een naaimachine? Ben jij bekend met het maken van kleding, maar zou je wel eens andere producten met een naaimachine willen maken. Dan is de vacature medewerkster naaiatelier dé perfecte vacature voor jou!

Omdat het bedrijf van onze opdrachtgever sterk groeiende is zijn we op zoek naar een medewerker voor hun naaiatelier. We vinden het belangrijk dat je ervaring hebt met het werken met een naaimachine en dat het plezier van je gezicht is af te lezen zodra je het geluid van de naaimachine hoort.

Zit jij thuis graag achter de naaimachine en denk je: "het lijkt me geweldig om te werken voor een leuk bedrijf dat uit technisch textiel producten maakt". Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Jij gaat helpen de producten in elkaar te zetten welke door het bedrijf zelf zijn ontworpen. Zodra jij de werkplaats binnenstapt voel jij je op je gemak. Er hangt een gezellige en informele sfeer. Volgens een medewerkster van het bedrijf is het heel afwisselend werk. "We hebben veel vaste klanten en maken regelmatig de standaard producten. Maar daarnaast werken we ook aan nieuwe producten. Dit alles maakt het erg leuk en afwisselend om voor dit bedrijf te werken".

We zijn op zoek naar een parttime medewerker (m/v) die een aantal uren per week inzetbaar is als medewerkster in ons naaiatelier. Of je nu 8 uur per week inzetbaar bent of 28 uur. We komen graag met jou in contact.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring met een naaimachine
  • openstaan voor kennisverbreding
  • willen werken in een klein team
  • gezellig en spontaan
  • woonachtig in de omgeving van Stadskanaal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein bedrijf dat wereldwijd technische textielproducten levert hetgeen door de medewerkers zelf is ontworpen en geproduceerd. Je kunt hierbij denken aan rugzakken, fiets-, en loopkarren. 

Wat wij bieden

Hebben we jouw interesse gewerkt? Dan ben je vast blij wanneer we jou een parttime baan aan kunnen bieden waarbij je in overleg met de opdrachtgever jouw werktijden kunt bepalen. Onze opdrachtgever heeft een eigen cao. In overleg met jou gaan we jouw salaris bepalen. Hierbij kun je denken aan een loon dat ligt tussen de € 11,00 en € 13,00 per uur. We zien graag jouw sollicitatie voor de vacature "medewerker m/v naaiatelier" en CV tegemoet. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Stadskanaal. De medewerkers zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0599 65 18 08

Deel deze vacature via