Vacature: Verkoopmedewerker telefoonwinkel

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Werk jij graag met mensen? Ben je commercieel en representatief? Voor een telefoonwinkel zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker in Beilen en Assen. Is dat iets voor jou? Lees dan snel deze vacature verkoopmedewerker telefoonwinkel.

Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker voor een telefoonwinkel. Je verkoopt smartphones, smartwatches en tablets. Naast de verkoop van deze producten voer je ook kleine reparaties uit. Jij bent het gezicht van de winkel en het aanspreekpunt voor klanten. Jij weet het overzicht goed te bewaren bij drukte en geeft alle klanten het gevoel dat ze zich gezien en gehoord voelen. Jij zorgt ervoor dat de winkel er netjes uit ziet, adviseert de klanten en verkoopt diverse producten. 

Functie-eisen

  • enthousiast en commercieel
  • spreekt goed Nederlands
  • affiniteit met smartphones en tablets

Over het bedrijf

De telefoonwinkels zijn gevestigd in Beilen en in Assen. Wij zijn op zoek naar een fulltime en een parttime verkoopmedewerker voor beide locaties. Ben je parttime beschikbaar? Dan is in ieder geval de zaterdag jouw vaste werkdag. 

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke en uitdagende functie waarbij je niet alleen de klanten adviseert, maar ook zelfstandig kleine reparaties kunt uitvoeren. Na een jaar via Abiant werkzaam te zijn geweest word je overgenomen door onze opdrachtgever. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Een richtlijn is € 10,- tot € 13,- bruto per uur.

Ben jij de commerciële en gemotiveerde winkelmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 18 oktober! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature verkoopmedewerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via