Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Tweede Exloermond
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Heb jij een grote interesse in de bollenteelt? Zit je graag op de trekker en ben je op zoek naar agrarisch werk voor het gehele jaar. In het Drentse mondengebied zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker akkerbouw. 

Als medewerker akkerbouw help je mee met alle voorkomende werkzaamheden behorende bij het planten en oogsten van de bloembollen. De ene dag rijd je met de zaaimachine of ben je bezig met het (ver)plaatsen van de sproei installatie. Vervolgens sta je weer op de rooimachine en zorg je ervoor dat de bloembollen naar de schuur worden gereden. Na verwerking van de bloembollen komen de bollen in kisten terecht. Met een heftruck worden deze kisten gestapeld en klaargezet voor transport.

Omdat je zowel met de trekker en met de heftruck werkt beschik je over ervaring met deze machines. Je bent bekend met de agrarische sector en weet daarom dat er soms lange dagen worden gemaakt om de oogst tijdig binnen te krijgen.

Functie-eisen

  • ervaring met trekker
  • ervaring met heftruck
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een van oudsher akkerbouwbedrijf in het veenkoloniale mondengebied. De afgelopen jaren is het bedrijf zich verder gaan richten op de bollenteelt en uitgebreid naar ca 120 ha. Er is een klein en gemotiveerd team van ongeveer 5 medewerkers.

Wat wij bieden

Bij deze akkerbouwer is er het gehele jaar werk voor jou. Je komt te werken in een gemotiveerd en enthousiast team. Je krijgt de gelegenheid om het werk je eigen te maken en veel te leren. De hoogte van jouw salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,92 en € 13,- conform cao open teelten.

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek in de akkerbouw? Solliciteer dan voor 19 oktober op deze vacature medewerker akkerbouw. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via