Vacature: Monteur hekwerken

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Vind jij het leuk om te sleutelen? Kom je daarnaast graag op verschillende plaatsen om je werk uit te voeren? Wij zijn op zoek naar een monteur hekwerken. Is dat iets voor jou? Bekijk dan snel onze vacature.

In de omgeving van Assen zijn wij op zoek naar een monteur hekwerken. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat bedrijfspanden en woningen over een mooie en veilige metalen afscheiding beschikken. Je plaatst voornamelijk metalen hekwerken, poorten en beveiligingssystemen.

Wij zijn niet op zoek naar een ervaren monteur hekwerken. Wel vinden wij het belangrijk dat je enigszins technisch onderlegd en leergierig bent. Onder begeleiding van verschillende collega's word je opgeleid tot een volledig monteur hekwerken. Je krijgt de kans om verschillende cursussen te volgen zodat je uiteindelijk zelfstandig de hekwerken kunt uitmeten, uitzetten en plaatsen. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • enig technisch inzicht en aanpakkersmentaliteit
  • in het bezit van een VCA-certificaat (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de directe omgeving van Beilen. Ze leveren en plaatsen voornamelijk metalen hekwerken bij particulieren en bedrijven. De variatie aan hekwerken is groot. Er worden hekken geplaatst als afscheiding van bijvoorbeeld een tuingrens of schoolplein maar ook hekken die dienen als toegangspoorten voor bedrijventerreinen. Je komt te werken in een jong, gemotiveerd en resultaatgericht team. Aan het nakomen van afspraken en klantgerichtheid wordt veel waarde gehecht.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime baan, waarbij je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen en de functie volledig eigen te maken. Het salaris is conform cao en ligt tussen de € 11,00 en € 14,00. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Heb je technisch inzicht, ben je leergierig en nieuwsgierig? Solliciteer dan voor 22 oktober op deze vacature monteur hekwerken. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via