Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een allround medewerker varkenshouderij en heb jij ervaring?  Dan ben jij wellicht onze nieuwe Abiant-collega!

Een allround varkenshouderij medewerker! Dat is waar wij naar op zoek zijn. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en verzorgen van gemiddeld 6000 biggen en varkens. Dagelijks verzorg jij en controleer jij de dieren op gezondheid en zorg jij dat de varkens tijdig hun vaccinatie krijgen. Tevens werk je mee in de kraamstal waar zo'n 600 zeugen staan. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat de geboren biggen de juiste start mee krijgen om uit te kunnen groeien tot gezonde vleesvarkens.

Functie-eisen

  • ervaring in de varkenshouderij
  • bij voorkeur een afgeronde opleiding richting de varkens-, of dierhouderij.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een gemengd bedrijf waaronder een modern varkensbedrijf. Het is een familiebedrijf waarbij je samenwerkt met meerdere collega's.

Wat wij bieden

Je salaris wordt vastgesteld conform de cao Productiegerichte dierhouderij en ligt tussen de € 10,86 en € 13,84 bruto per uur. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent krijgt je een leeftijdsafhankelijk bruto uurloon. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding conform deze cao.

Ben jij onze nieuwe collega in de varkenshouderij? Reageer dan voor 20 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature 'medewerker varkenshouderij'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15. 

Deel deze vacature via