Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij graag in de buitenlucht werken? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je leergierig? Abiant is op zoek naar een grondwerker in de omgeving van Beilen.

Als grondwerker voer je verschillende handmatige grondwerkzaamheden uit met de schep ten behoeve van de aanleg van kabels en leidingen. Je biedt hierbij assistentie aan de kraanmachinist. Je begeleidt hem bij het graven en helpt hem met de schep. Jij zorgt ervoor dat graven en dichten van sleuven goed verloopt. Het is belangrijk dat jij goed kunt communiceren. Je werkt namelijk nauw samen met de kraanmachinist. We zijn niet op zoek naar een ervaren grondwerker. Wel vinden wij het belangrijk dat jij van aanpakken weet en dat je bereid bent om te leren. Je ziet het werk liggen en denkt mee met je collega's. 

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • VCA-certificaat
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever, gevestigd in de directe omgeving van Beilen, wordt voornamelijk gewerkt in de aanleg van kabels en leidingen. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist. De werkzaamheden vinden plaats in Drenthe, vooral in de omgeving van Beilen en Emmen.

Wat wij bieden

We kunnen jou een vaste werkplek bieden met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als grondwerker. Het bruto uurloon is gebaseerd op basis van de cao Groen, Grond en Infra. De hoogte van dit uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 10,81 en € 14,30 bruto per uur. De hoogte voor het inkomen is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Beschik jij over enige ervaring als grondwerker of wil je het vak graag leren? Reageer dan voor 20 oktober op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature Grondwerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via