Vacature: Bouwkundig tekenaar/ werkvoorbereider Van der Meer Prefab

  • Salaris Tussen € 16,- en € 24,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij passie voor de bouw en wil je aan de slag als bouwkundig tekenaar / werkvoorbereider in de omgeving van Drogeham? Lees dan eens deze leuke vacature:

Wegens aanhoudende drukte is onze opdrachtgever Van der Meer Prefab op zoek naar een bouwkundig tekenaar/ werkvoorbereider. Als bouwkundig tekenaar / werkvoorbereider houd jij je bezig met een deel van de werkvoorbereiding van het betreffende project. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de ontwerptekening naar productietekening. Je bent communicatief vaardig want als werkvoorbereider houd je contact met de betrokken partij over de detaillering. Mocht je geen ervaring hebben als werkvoorbereider maar wel ervaring met Autocad 2D en 3D dan zijn er eveneens mogelijkheden bij Van der Meer Prefab. 

Functie-eisen

  • ruime werkervaring op het gebied van houtskeletbouw 
  • ervaring met het uittekenen van dak- en gevelelementen
  • technisch inzicht 

Over het bedrijf

Van der Meer Prefab is een echte pionier op het gebied van houtskeletbouw en zijn hierin vooruitstrevend en innoverend. Onder de 30 medewerkers van dit bedrijf heerst een informele en gezellige werksfeer. Samen stropen jullie de mouwen op en gaan geen project uit de weg!

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie. Bij voorkeur werk je 40 uur per week, een werkweek van 32 uur is echter bespreekbaar. Ook gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Het bruto uurloon is conform de cao Timmerindustrie en zal liggen tussen de € 16,21 en € 24,83 exclusief een atv vergoeding. Bij een werkweek van 40 uur ontvang je over je bruto uurloon een ATV vergoeding van 8,23% Het exacte loon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. In eerste instantie zal er een detacheringscontract via Abiant Uitzendgroep aangeboden worden. Na deze detachering is er, bij wederzijds enthousiasme, de mogelijkheid rechtstreeks bij van der Meer Prefab in dienst te treden.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 21 oktober! Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40. Je kunt tot 14 oktober solliciteren. 

Deel deze vacature via