Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij affiniteit met de melkveehouderij en zou je graag wat willen bijverdienen? Wij zijn doorlopend op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als melker. Wil je weten of dit iets voor jou is? Lees dan snel deze vacature.

Op diverse plaatsen in de provincie Drenthe zijn wij met regelmaat op zoek naar enthousiaste melkers. Als melker kun je ingezet worden om ’s ochtends en/of ’s avonds te melken. Het opsluiten van de koeien in de wachtruimte en het schoonmaken van de boxen behoren ook tot jouw werkzaamheden. Bij sommige boeren voer je tevens de koeien en kalveren. 

Combinaties van melkbeurten op verschillende adressen zijn uiteraard ook mogelijk zodat een aantal te werken uren naar wens ontstaat. Een functie als melker is goed te combineren met andere activiteiten zoals school of een andere baan. Waar en wanneer je aan de slag gaat, is in overleg. Omdat de meeste melkveebedrijven afgelegen zijn bezit je bij voorkeur over eigen vervoer. 

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit met de melkveehouderij
  • ervaring als melker (bij voorkeur)
  • rijbewijs B en eigen vervoer (bij voorkeur)

Over het bedrijf


Onze opdrachtgevers zijn veelal familiebedrijven. Deze bedrijven verschillen in omvang en melkstal en zijn gevestigd in de provincie Drenthe.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om bij verschillende melkveebedrijven te melken. Starters kunnen in aanmerking komen om via Abiant een melkersdiploma te halen. Het is in ieder geval wel van belang dat je bekend bent met de agrarische sector. De beloning is conform cao Dierhouderij en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je kan hiervoor een richtlijn van € 10,- tot € 14,- bruto per uur aanhouden. 

Is jouw interesse voor deze vacature gewekt en wil jij als melker aan de slag? Wij komen graag met jou in contact over jouw wensen en beschikbaarheid. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via