Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voel jij je thuis op de bouw en heb je twee rechterhanden? Wij zijn op zoek naar een allround timmerman in de omgeving van Beilen.

In de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een allround timmerman voor de particuliere sector. Als allround timmerman bestaan jouw hoofdtaken voornamelijk uit het bouwen en verbouwen van woningen. Renovatiewerkzaamheden en onderhoud behoren tevens tot jouw werkzaamheden. Kortom, een echte allround functie.

De werkzaamheden vinden vooral plaats in de provincie Drenthe en een gedeelte Groningen. 

Je werkgebied is gelegen in de provincie Drenthe en Groningen. Vanwege de diversiteit in de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Bij voorkeur beschik je over enkele jaren ervaring als timmerman. Ben je net klaar met jouw opleiding in de bouw? Ook dan zijn er volop mogelijkheden binnen dit leuke bedrijf. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (of bereid om deze te halen)
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • aantoonbare werkervaring of opleiding

Over het bedrijf

Je komt te werken bij onze opdrachtgever in de directe omgeving van Beilen. Ze richten zich op nieuwbouw, verbouwen en onderhouden van voornamelijk particuliere woningen. Je komt te werken in een klein en enthousiast team met ervaren timmermannen.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een jong en dynamisch bedrijf. Je komt te werken in een team met gedreven medewerkers. Er is werk voor langere tijd met kans om op termijn rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te komen. Je ontvangt een uurloon tussen de € 13,50 en € 17,- bruto per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en diploma’s .

Ben jij op zoek naar een leuke baan als allround timmerman? Reageer dan voor 21 oktober op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature allround timmerman? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via