Vacature: Oproepkracht Abiant Beilen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij een echte doorzetter? Vind je het leuk om als oproepkracht voor verschillende klussen te worden ingezet? Wij zijn op zoek naar flinke aanpakkers die van afwisseling houden in het werk. Behoor jij tot deze aanpakkers? Reageer dan snel op deze vacature oproepkracht Abiant Beilen.

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten! Als oproepkracht of aanpakker, bij ons beter bekend als Abianter, word jij op oproepbasis ingezet op verschillende klussen. Dit betekent dat je de ene dag wordt ingezet als bouwopruimer en de andere dag staat te knallen bij draineerwerkzaamheden. Andere werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn sloopwerkzaamheden, opperen op de bouw, grondwerkzaamheden, montagewerkzaamheden of werk in het groen of bij een boer. Soms werk je 1 dag op een klus en de andere keer ben je een paar weken op een adres aan het werk. Kortom, jij houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • eigen vervoer
  • flexibel inzetbaar
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze halen)
  • woonachtig in de omgeving van Beilen

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

De ene keer werk je voor langere tijd op een klus en de andere keer voor kortere tijd. Soms word je een dag(deel) ingezet. Beloning vindt plaats op basis van de cao dat wordt gehanteerd door de opdrachtgever waar jij die dag aan het werk gaat. Het bruto-uurloon kan daarom variëren maar zal voornamelijk tussen de € 10,- en € 14,- liggen. Een en ander is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij die flinke aanpakker die wij zoeken? Laat dan een reactie achter op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature oproepkracht Abiant Beilen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via