Vacature: Allround hovenier

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Groene vingers, plantenkennis en tuinen aanleggen allemaal dingen waar jij super blij van wordt.  Jij bent namelijk een vakkracht die niet terugdeinst voor een gave uitdaging! Vanaf tekening zorg jij er samen met je collega's voor dat de mooiste tuinen worden aangelegd. Heb jij ervaring als hovenier en wil jij graag het jaarrond aan het werk? Dan spreekt deze vacature je vast aan. Voor een opdrachtgever in de omgeving van Heerenveen zijn wij op zoek naar een allround hovenier. Nieuwsgierig geworden?

Als Allround hovenier zijn jouw werkzaamheden heel divers. Je bent onder andere zelfstandig of samen met het team op pad om tuinen aan te leggen of te onderhouden. In de winter ligt de focus voornamelijk op de aanleg maar in de zomer zal dit een combinatie zijn van aanleg en onderhoud. projecten waar je hierbij aan kunt denken zijn plantsoenen, aanleg en onderhoud van terreinen van bedrijven maar ook staat er dikwijls enen klus bij een particulier op de planning. Juist de combinatie van al deze werkzaamheden maakt jou dag super afwisselend. Geen dag is het zelfde en werkplezier staat voorop, de week vliegt voorbij met de leukste collega's van Friesland.  Elke dag weer krijg je energie van blije collega's en tevreden klanten! Omdat je ook zelfstandig op pad gaat is het belangrijk dat je klantgericht te werk gaat. Als Allround hovenier sta je in nauw contact met de voorman en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt. 

Functie-eisen

  • B-rijbewijs
  • BE rijbewijs (bij voorkeur)
  • VCA-certificaat 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland die onder andere actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de provincie Friesland zijn wij op zoek naar een allround hovenier die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten. Bij onze opdrachtgever zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen je functie.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 14,- en € 16,- bruto per uur zijn. Bij gebleken geschiktheid kun je voor langere tijd aan de slag en is er iet jaar rond werk bij onze opdrachtgever. Sta jij te popelen om als allround hovenier aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer dan voor 21 oktober! 

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Allround hovenier'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via