Vacature: Schoonmaker kantoorpand

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Wolvega
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Ben jij een vroege vogel en maak je graag alles weer netjes aan kant? Dan is deze schoonmaakvacature perfect voor jou! Onze opdrachtgever uit Wolvega is op zoek naar een schoonmaker die 1 keer in de week een kantoorpand wil schoonmaken. In de vakantieperiodes kun je 3 keer in de week aan de slag maar de woensdag wordt jouw vaste werkdag voor onbepaalde tijd. Deze baan is perfect te combineren met school of een andere baan. Iets voor jou? We vertellen je graag meer. 

Wat ga je doen? Jij gaat aan de slag bij een kantoorpand in Wolvega. De woensdag wordt jou vaste werkdag maar bij vakanties en drukte is het wenselijk dat je extra kunt werken. In week 40 kun je gelijk maandag, woensdag en vrijdag aan de slag! Je werktijden zijn van 08:00-09:30 perfect te combineren! De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Ervaring is niet noodzakelijk maar het is mooi mee genomen als je wat schoonmaakervaring hebt opgedaan in het verleden.

Functie-eisen

  • ervaring met schoonmaakwerk
  • woonachtig in Wolvega(omgeving)
  • beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.

Over het bedrijf


Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het hele land. Ze handelen snel en gaan altijd voor het beste resultaat. Door de korte lijnen en de goede communicatie weet je daarom altijd waar je aan toe bent!

Wat wij bieden

Het betreft een dienstverband voor langere tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,- en €12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Wolvega omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Wolvega? Solliciteer dan voor 22 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpand'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via