Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij je steentje bijdragen aan de infrastructuur in Noord-Nederland als grondwerker? Lees dan onderstaande vacature verder!

Als grondwerker verricht je handmatige graaf- en grondwerkzaamheden. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist en samen zorgen jullie voor de aanleg van kabels en buizen voor woningbouw, bij de groenvoorziening en bodemsanering. Jij doet hiervoor voorbereidend werk, bijvoorbeeld door sleuven of geulen te graven en de grond klaar te maken voor bouw of sanering. Vanzelfsprekend hoort straatwerk ook tot je takenpakket. Bij voorkeur ben je een ervaren vakman in de grond-, weg- en waterbouw. Indien je minder ervaring hebt als grondwerker dan komen wij ook graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • rijbewijs B(E) en eigen vervoer
  • goede fysieke gesteldheid
  • bereid om cursussen te volgen

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk met collega's die gekwalificeerd zijn voor hun werk. Een ploeg waarin veel ervaring aanwezig is. Bij onze opdrachtgever hebben ze een mooi machinepark dat voorzien is van de nieuwste technieken. Het werkgebied is voornamelijk in Friesland, Groningen en Drenthe

Wat wij bieden

Wij zoeken iemand die fulltime beschikbaar is. Het bruto uurloon voor deze functie ligt conform het cao LEO tussen de €11,- en € 16,- De hoogte van jouw is afhankelijk van de ervaring en deskundigheid die je meebrengt. Daarnaast ontvang je een kilometervergoeding van €0,19 cent per kilometer. Ook biedt de opdrachtgever scholingsmogelijkheden. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt, behoort een contract voor langere periode met urengarantie tot de mogelijkheden. 

Ben jij de vakman GWW die wij zoeken? Dan zie wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 21 oktober tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature "grondwerker" of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40. 

Deel deze vacature via