Vacature: Leidinggevend Monteur Elektrotechniek Industrie

  • Salaris Tussen € 2800,- en € 4000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Leidinggevend Monteur Elektrotechniek Industrie in de omgeving van Groningen, die klaar is voor een nieuwe uitdaging! Ben jij dat? 

Dit ga je doen. Zelfstandig en samen met (leerling- en hulp) monteurs realiseer je elektrotechnische installaties in de industrie op basis van instructies en tekeningen. Hierbij stuur jij je collega’s aan, beantwoord je eventuele vragen en heb je oog voor hun persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig check je bij een project of er nog genoeg materiaal voorhanden is. Grijp je mis op spullen? Dan zoek je contact met de uitvoerder of werkvoorbereider, die vervolgens een bestelling plaatst. Je houdt toezicht op de kwaliteit van de elektrotechnische installaties. Je overlegt met het projectteam over de planning en de werkzaamheden. Bij kleinere projecten kan het ook voorkomen dat je hierover contact hebt met de klant.

Functie-eisen

  • Minimaal 4 jaar ervaring
  • Mbo diploma elektrotechniek niveau 4
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot bedrijf in de industrie met 70 medewerkers. Het bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen en de onderlinge gezelligheid, uiteraard met kwaliteit hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke, afwisselende baan binnen een leuk team en met uitzicht op een vast contract. Het maandloon ligt tussen € 2800,- en € 4000,- bruto afhankelijk van kennis en ervaring.

Spreekt deze vacature van Leidinggevend Monteur in de omgeving van Groningen jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 23 oktober. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen. Het telefoonnummer van Abiant Techniek is 050 206 02 00.

Deel deze vacature via