Vacature: Mengmeester betoncentrale

  • Salaris Tussen € 16,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, mensenkennis en vind jij in het aansturen van een betoncentrale met het daarbij behorende personeel en klantendossier een echte uitdaging? Lees dan snel verder!

Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel, technische inzicht en plan skills bewaak jij het productieproces van beton welke middels een computergestuurd systeem ervoor zorgt dat de juiste hoeveelheden gemengd worden. Daarnaast stuur jij de betonmixer chauffeurs tijdig op pad naar de opdrachtgever. Dagelijks onderhoud jij de contacten met verschillende opdrachtgevers en weet jij met je communicatieve vaardigheden de klanten vriendelijk te benaderen, hierbij is geen uitdaging jou te gek! Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor het productieproces en tijdige leveringen op de bouwlocatie.

Tijdens je werkdag verzorg je tevens het onderhoud aan de betoncentrale. Je houdt deze schoon en netjes en weet wanneer nodig kleine reparatiewerkzaamheden uit te voeren. 

Functie-eisen

Wanneer jij start in deze functie is het belangrijk dat je snel leert werken in de (nieuwe) systemen van de opdrachtgever. Daarnaast heb je enige kennis van beton en heb je technische kennis om storingen aan de betoncentrale op te kunnen lossen. Ook ben je:

  • flexibel inzetbaar op verschillende vestigingen
  • in het bezit van een mbo diploma in een technische richting
  • in het bezit van een diploma Betonlaborant (of bereid deze opleiding te volgen)
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een betonmortelcentrale in Oost Groningen die vele betonproducten maakt en deze met betonauto's naar de plaats van bestemming brengt. Hun betontechnologen en kwaliteitsbegeleiders zorgen voor de juiste kwaliteit van hun producten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie waarin je nauw samenwerkt met je collega’s en communicatie voorop staat. Je salaris wordt conform de cao betonpompbedrijven bepaald en ligt tussen de € 16,00 en € 18,00 per uur afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag als mengmeester/transportplanner aan de slag? Solliciteer dan voor 28 oktober. Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via