Vacature: Werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 15,- en € 24,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau MboHboWo

Over de functie

Is het uitwerken en calculeren van bestekken en tekeningen iets waar jij al je energie in kwijt kunt? Dan zoek wij jou voor de functie van werkvoorbereider! Lees snel verder.

Als werkvoorbereider houdt jij je bezig met het uitwerken van bestektekeningen en het calculeren van deze tekeningen. De klanten waarvoor onze opdrachtgever werkt zitten zowel in de nieuwbouw, renovatie en de herstelwerkzaamheden van aardbevingsschade. Als werkvoorbereider ben jij dus nauw betrokken bij de projecten. Jij krijgt de bestektekeningen en werkt deze verder uit. Ook laat je een calculatie los op de tekeningen. Daarnaast zorg jij dat de opdrachtbevestigingen worden gemaakt voor de kopende en inkopende partijen voor verschillende projecten. Ook problemen en onduidelijkheden rondom bestektekeningen en calculaties komen bij jou terecht. Jij zorgt ervoor dat binnen het bedrijf en bij de klanten alles duidelijk is. Aan de hand van aangereikte standaardgegevens stel jij werkplannen op voor de projecten. 

Een afwisselende baan met verantwoordelijkheid dus! Jij draagt samen met je collega's verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van werkzaamheden die worden uitgevoerd.


Functie-eisen

  • minimaal 2 jaar ervaring in het vakgebied
  • goede communicatieve vaardigheden
  • MBO 4/HBO werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de regio. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met nieuwbouwprojecten, renovaties en herstelwerkzaamheden met betrekking tot aardbevingsschade. Je komt te werken met een enthousiaste groep van 14 gedreven medewerkers die er met elkaar voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Wat wij bieden

Als calculator en werkvoorbereider kun je fulltime aan het werk bij onze opdrachtgever. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten positief bevallen bestaat de mogelijkheid tot een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever. Jouw bruto uurloon ligt tussen de € 15,- en € 24,- euro per uur, conform cao. Het exacte loon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Ga jij ervoor zorgen dat alle tekeningen en bestekken van onze opdrachtgever uitgewerkt en gecalculeerd worden? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot 18 oktober. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via