Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Woltersum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als timmerman in Ten Boer heb jij projecten in de nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovatie. Jij bent een ruimdenkende timmerman en denkt mee in de wensen van de klant. Lees snel verder!

Jij hebt ervaring als timmerman en weet als geen ander hoe de timmerwerkzaamheden in elkaar steken. Jij weet van aanpakken en pakt alles op, van aanbouw tot nieuwbouw en van verbouw tot renovatie. Jij komt te werken in het aardbevingsgebied en krijgt dus te maken met schade die voortkomt uit aardbevingen. In jouw functie zul je naast het uitvoeren van timmerwerkzaamheden ook bezig zijn met het geven van adviezen over schadeherstel om dit vervolgens samen met jouw collega's op te pakken. Jullie pakken de klus op van het herstellen van de fundering tot het inzetten van deurposten, samen zorgen jullie voor een eindresultaat waar de klant tevreden mee is. Dit familiebedrijf is op zoek naar uitbreiding van het team in verband met uitbreidende werkzaamheden. Ben jij een nuchter persoon die wel houdt van een grapje op z'n tijd? Dan pas jij helemaal binnen dit bedrijf!

Functie-eisen

  • vca-certificaat
  • rijbewijs B (bij voorkeur)
  • ervaring als timmerman

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1955. Sinds die tijd heeft het bedrijf flink uitgebreid in de werkzaamheden die zij uitvoeren, maar het bedrijf heeft nog steeds dezelfde insteek als toen zij begonnen. Ze staan voor eerlijkheid en openheid, ze vertellen hun klanten altijd eerlijk over de mogelijkheden en ook als de mogelijkheden beperkt zijn denken zij mee met de klant. Alles gaat in goed overleg. Dit betekent dat het bedrijf in de voorbereidende fase van de werkzaamheden alles tot in detail bespreekt, dit zorgt ervoor dat onverwachte tegenvallers worden voorkomen. Dit bedrijf pakt klussen op in de nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, onderhoud, reparaties en aardbevingsherstel. Het team is niet groot, maar zeer ervaren. De onderlinge communicatie is laagdrempelig en ruimte voor humor is er altijd.

Wat wij bieden

De vacature voor timmerman in de regio Ten Boer betreft een fulltime functie. Als de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen bestaat de mogelijkheid om dit voor langere tijd te doen. Hierbij ontvang je een passend salaris dat zal variëren tussen € 14,- en € 20,- bruto per uur, conform cao bouwnijverheid. Jij profiteert dus van onder andere het bouwpensioen en ook de andere onderdelen van de cao zijn van toepassing op jou!

Zie jij het zitten om als timmerman aan de slag te gaan in Ten Boer? Reageer dan direct op deze vacature! Je kunt reageren tot 20 oktober. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via