Vacature: Lasser MIG/MAG

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een nieuwe uitdaging als lasser waarbij jij je nauwkeurige werkhouding volop in kunt zetten? Wij zijn op zoek naar een lasser MIG/MAG voor een van onze opdrachtgevers. Ben jij een lasser op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. 

Voor onze opdrachtgever in de regio Bedum zijn wij op zoek naar een lasser MIG/MAG. In deze functie zul je vooral kachels gaan lassen en werken met dunwandig plaatwerk (2 -3 mm). Je werkt dus met fijn metaal en zult vooral seriewerk lassen, het kunnen lezen van tekeningen is hiervoor niet vereist. Daarnaast zul je kachels gaan samenstellen en overige werkzaamheden uitvoeren, zoals slijpen en boren. 

Functie-eisen

  • Ervaring met lassen dunwandig plaatwerk
  • Zelfstandig of snel kunnen leren

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Bedum en is gespecialiseerd in de productie van pelletkachels. Het bedrijf start dagelijks op met een kop koffie met het hele team, waarbij een gemoedelijke sfeer voorop staat. Vervolgens gaat een deel van de medewerkers naar een project toe, het andere deel gaat de werkplaats in om te zorgen dat de kachels gemaakt worden. Binnen het bedrijf werken 15 medewerkers dagelijks enthousiast op projecten, in de werkplaats of op kantoor.

Wat wij bieden

De functie voor lasser MIG/MAG betreft een fulltime functie voor langere periode. Wanneer de werkzaamheden jou en de opdrachtgever goed bevallen bestaat de mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd. Je ontvangt een salaris conform cao, afhankelijk van jouw werkniveau en ervaring. Dit ligt gemiddeld tussen de € 14,50 en € 16,50 bruto per uur. 

Ben jij de lasser die wij zoeken? Dan vragen wij je om te reageren op deze vacature voor 27 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via