Vacature: Hulpmonteur klimaatinstallaties

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij interesse in klimaatbeheersing en bij jij technisch aangelegd? Wij hebben een leuke vacature voor hulpmonteur klimaatinstallaties bij onze opdrachtgever in Beilen.

Op het gebied van water en lucht verricht jij werkzaamheden met betrekking tot onderhoud, storingen en montage aan bestaande of nieuwe klimaatinstallaties. Deze werkzaamheden verricht je samen met een ervaren monteur. Je voert op locatie constructiewerkzaamheden uit, doet verschillende testwerkzaamheden zorgt ervoor dat de installaties in werk worden gesteld. Je ziet uitdaging in het verrichten van de nodige werkzaamheden, zodat de apparatuur weer functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids- kwalitatief en technisch gebied. Hierbij moet je denken aan reiniging, desinfectie of renovatie van de klimaatinstallatie. Daarbij houd je er rekening mee dat de opdrachten tijdig worden gerealiseerd. 

Je werkt voornamelijk in de noordelijke provincies. Je komt veel bij klanten op locatie, daarom is het belangrijk dat je klantvriendelijk en representatief bent. Jij beschikt over een goede motivatie, wilt graag leren en bent oplossingsgericht. Pas jij goed binnen de organisatie en blijkt dat je een technisch talent bent? Dan bestaat de kans om op termijn verder opgeleid te worden van hulpmonteur tot monteur klimaatinstallaties.


Functie-eisen

  • mbo-diploma richting (installatie)techniek
  • vca certificaat (of bereid te behalen)
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat overheden en overige bedrijven ondersteunt bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland. Jouw werkzaamheden zijn voornamelijk in de Noordelijke provincies.  

Wat wij bieden

Wij kunnen jou een fulltime baan bieden in een bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om jezelf van hulpmonteur door te ontwikkelen naar monteur. Op termijn behoort overname door de opdrachtgever tot de mogelijkheden. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 15,-. 

Ben jij het technische talent dat geknipt is voor de vacature van hulpmonteur klimaatinstallaties? Reageer dan voor 25 oktober op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via