Vacature: Medewerker groen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zorg jij er samen met je collega voor dat het openbaar groen er weer keurig bij komt te liggen? En zie jij het werk liggen? Dan zoeken wij jou voor de functie van medewerker groen!

Als medewerker groen onderhoud jij het groen in de openbare ruimtes in de omgeving van Bedum, zoals parken, woonwijken en plantsoenen. Het onderhoud voer je uit op verschillende manieren met de benodigde materialen. Je gaat doorgaans samen met je collega op pad. Jou collega weet precies wat er moet gebeuren en samen zorgen jullie dat de openbare ruimtes weer helemaal worden opgefleurd! Hoe doen jullie dat? Onder andere door te snoeien met een heggenschaar, kanten af te steken, aan de slag te gaan met de bosmaaier en bladblazer, onkruid te bestrijden en te schoffelen en harken. Voor deze baan is het niet belangrijk om over veel ervaring te beschikken, als je maar een echte aanpakker bent en wil leren van je collega's!

Functie-eisen

  • Aanpakkersmentaliteit
  • B-rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot groenvoorzieningsbedrijf uit de omgeving van Bedum, waarbij veelal gewerkt wordt in de provincies Groningen en Drenthe. 

Wat wij bieden

Als medewerker groen kun je de komende tijd volop aan de slag bij onze opdrachtgever in de omgeving van Bedum. Het betreft een fulltime functie, waarbij je salaris wordt bepaald aan de hand van de cao hoveniersbedrijf. Jouw exacte salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar ligt tussen de € 10,00 en € 14,00 bruto per uur. 

Ben jij onze nieuwe topper in het groen? Reageer dan uiterlijk 28 oktober op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over de functie van medewerker groen in de omgeving van Bedum? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via