Vacature: Vestigingsleider Abiant Beilen en Emmen

 • Salaris € 3250 - € 4550
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Beilen
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Een veelzijdige baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat is de functie van vestigingsleider bij Abiant in Drenthe. Je stuurt twee zelfstandige vestigingen aan met in totaal 6 collega’s. Hierdoor heb jij de ruimte om het voortouw in de sales in Drenthe te nemen en kansen in de markt om te zetten naar resultaten. Dankzij jouw energie weet jij samen met de vestigingen in Beilen en in Emmen Abiant verder op de kaart te zetten in Drenthe.

Wat ga je doen?
Als vestigingsleider bij Abiant begin je de dag met een dagstart, de doelen van vandaag, resultaten van gisteren worden besproken. Eventuele knelpunten doornemen en op zoek naar een oplossing. Vanuit daar is het gaan!

Als vestigingsleider ben je commercieel eindverantwoordelijk voor de vestigingen in Beilen en in Emmen. Dit betekent ook dat je zelf actief meewerkt en daarbij een voorbeeldrol vervult voor je team: netwerken, kandidaten werven, klanten acquireren en matches maken. Je ziet commerciële kansen en weet deze optimaal te benutten en contacten met relaties te onderhouden. Verder stuur je diverse processen aan en zorg je ervoor dat je collega’s in de teams hun werk zo goed mogelijk en met plezier kunnen doen.

Naast de sales stel je de vestigingsplannen op en ga je voor uitdagende doelstellingen. Je hebt regelmatig overleg met de regiomanager en overige vestigingsleiders over de voortgang op deze plannen en doelstellingen en neemt je team hier actief in mee. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Je bent net zo divers als de functie. Competenties zoals inlevingsvermogen, sensitiviteit, ondernemerschap passen perfect bij jou. Je bent een energieke, commerciële en ondernemende persoonlijkheid. Door deze kwaliteiten ben jij de vestigingsleider die de diverse teams in Beilen en Emmen weet te ontwikkelen en met z’n allen nog meer groei weet te realiseren.

Dit vul je aan met:

 • hbo werk- en denkniveau
 • ervaring in de uitzendbranche, bij voorkeur in een leidinggevende functie
 • kennis van de bedrijvigheid in de regio
 • uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
 • initiatiefrijk, motiverend en probleemoplossend vermogen

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een functie voor 40 uur per week
 • afhankelijk van ervaring een salaris tussen € 3.250,- en max. € 4.550,- op fulltime basis (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • winstuitkering, auto van de zaak en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Ben jij de vestigingsmanager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 27 maart. Heb je nog vragen over de vacature ‘Vestigingsleider Abiant Beilen & Emmen’? Neem dan gerust contact op met Marije Klomp, Corporate Recruiter. Zij vertelt je graag meer over de functie, je kunt haar bereiken op het telefoonnummer 06 23 70 99 91.

Deel deze vacature via