Vacature: Vestigingsleider Abiant Spijk

 • Salaris € 3250 - € 4550
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Spijk
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

De Eemshaven. Zie jij deze regio als een mix van veel mooie bedrijven, innovatieve ondernemers en gedreven werknemers? En wil je hier je steentje aan bijdragen? Dan zijn wij voor onze vestiging in Spijk op zoek naar jou in de rol van vestigingsleider om het energieke en pragmatische team te komen versterken.

Wat ga je doen?
Jij bent als vestigingsleider eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de vestiging in Spijk. Dit betekent ook dat je zelf actief meewerkt en daarbij een voorbeeldrol vervult voor je team van 11 collega’s: netwerken, kandidaten werven, klanten acquireren en matches maken. Je ziet commerciële kansen en weet deze optimaal te benutten, contacten met relaties te onderhouden en passende en effectieve marktinspanningen in te zetten. Verder zorg je ervoor dat je collega’s in je team hun werk zo goed mogelijk en met plezier kunnen doen. Daarnaast stel je de vestigingsplannen op en schuwt uitdagende doelstellingen hierbij niet. Je hebt regelmatig overleg met de regiomanager over de voortgang op deze plannen en doelstellingen en neemt je team hier actief in mee. Je werkt daarnaast nauw samen met de overige vestigingsleiders en verschillende stafafdelingen en zorgt ervoor dat de afgestemde werkwijze en aanpak binnen je eigen vestiging geborgd is en blijft. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Kortom: je bent een verbinder, coach en inspirator die een stevige gesprekspartner is voor grote accounts. Jij weet medewerkers goed tot hun recht te laten komen en bouwt mee aan de verdere groei van Abiant.

Functie-eisen

Competenties zoals inlevingsvermogen, sensitiviteit, ondernemerschap passen perfect bij jou. Je bent een enthousiaste, commerciële en ondernemende persoonlijkheid. Door deze kwaliteiten ben jij de vestigingsleider die het team in Spijk weet te ontwikkelen om met elkaar nog meer groei te realiseren.

Dit vul je aan met:

 • hbo werk- en denkniveau
 • ruime ervaring in een commerciële en leidinggevende functie, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • kennis en/of affiniteit met onze branches zoals onze agrarische achtergrond
 • kennis van de bedrijvigheid in de regio
 • uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
 • initiatiefrijk, motiverend en probleemoplossend vermogen

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een functie voor 40 uur per week
 • afhankelijk van ervaring een salaris tussen € 3.250,- en max. € 4.550,- op fulltime (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • winstuitkering, auto van de zaak en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Ben jij de vestigingsleider waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 31 oktober! Heb je nog vragen over de vacature ‘Vestigingsleider Abiant Spijk’? Neem dan gerust contact op met Brigitte Gijzen, HR adviseur. Zij vertelt je graag meer over de functie, je kunt haar bereiken op het telefoonnummer 06 51 63 45 15.

Deel deze vacature via