Vacature: Vestigingsleider Abiant Bedum

 • Salaris € 3250 - € 4550
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Bedum
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Abiant Bedum. Het hart van Abiant, daar waar het ooit allemaal is begonnen. Hier werkt dagelijks een team van professionals in een lekker ruim kantoor met een open en gemoedelijke sfeer. Voor dit team zijn we op zoek naar een fulltime vestigingsleider. Je komt te werken in een energiek en zelfsturend team van nuchtere, probleemoplossende teamplayers. Collega’s die schouder aan schouder staan; voor opdrachtgevers, uitzendmedewerkers, maar ook voor jou!

Wat ga je doen?
Je bent als leidinggevende eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de vestiging in Bedum. Dit betekent ook dat je zelf actief meewerkt en daarbij een voorbeeldrol vervult voor je team: netwerken, kandidaten werven, klanten acquireren en matches maken. Je bereikt dit door commerciële kansen te signaleren en optimaal te benutten, contacten met relaties te onderhouden en passende en effectieve marktinspanningen in te zetten. Bij dit alles bewaak je uiteraard het belang van alle bedrijfsonderdelen van Abiant. Verder zorg je ervoor dat je collega’s in je team hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Je stelt de vestigingsplannen op en schuwt uitdagende doelstellingen hierbij niet. Uiteraard heb je regelmatig overleg met de regiomanager over de voortgang op deze plannen en doelstellingen en neemt je team hier actief in mee. Je werkt daarnaast nauw samen met de andere vestigingsleiders en verschillende stafafdelingen en zorgt ervoor dat de afgestemde werkwijze en aanpak binnen je eigen vestiging is geborgd en blijft. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Kortom: je bent een verbinder, coach en inspirator die een stevige gesprekspartner is voor grote accounts. Jij weet medewerkers goed tot hun recht te laten komen en bouwt mee aan het netwerk van Abiant.

Functie-eisen

Door jouw inlevingsvermogen en gevoel voor onderlinge verhoudingen communiceer je gemakkelijk met opdrachtgevers, uitzend- en vestigingsmedewerkers. Je bent een enthousiaste, commerciële en ondernemende persoonlijkheid; goed in netwerken, relatiebeheer en acquisitie. Ook ben je besluitvaardig en in staat je teamleden te ontwikkelen en laten groeien.

Dit vul je aan met:

 • hbo werk- en denkniveau met elementaire kennis van arbeidsomstandigheden en -recht
 • enkele jaren ervaring in een commerciële en leidinggevende functie, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • kennis en/of affiniteit met onze branches en de markt in de regio Bedum
 • uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
 • initiatiefrijk, motiverend en probleemoplossend vermogen

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootse regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een functie met veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een fulltime dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
 • afhankelijk van kennis en ervaring een salaris tussen € 3.250,- en max. € 4.550,- op fulltime basis (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • smartphone, laptop en auto van de zaak
 • winstafhankelijke uitkering en goede pensioenvoorzieningen

Ben jij de vestigingsleider waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 31 oktober! Heb je nog vragen over de vacature ‘Vestigingsleider Abiant Bedum’? Neem dan gerust contact op met Brigitte Gijzen, HR adviseur. Zij vertelt je graag meer over de functie, je kunt haar bereiken op het telefoonnummer 06 51 63 45 15.

Deel deze vacature via