Vacature: Bedieningsmedewerker horeca

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij een passie voor de horecabranche? Zoek jij een (bij-)baan en ben je 16 tot 20 uur per week beschikbaar waarbij de nadruk ligt op de weekenden? Word dan onze nieuwe bedieningsmedewerker horeca!

Je gaat aan de slag bij een horecaonderneming in Winschoten. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden waarbij de nadruk ligt op het bedienen van de gasten, zowel binnen als buiten op het terras. Het is helemaal aan jou toevertrouwd om de gasten te voorzien van een eten en drinken en met jouw gastvrijheid en klantvriendelijkheid zorg jij er voor dat de klanten een positieve ervaring beleven!

Heb jij meer talent in de keuken? Ook dan komen wij graag met je in contact!

Je bent flexibel inzetbaar, maar je werkdagen zijn voornamelijk op de vrijdag, zaterdag en zondag. In totaal kun je ongeveer 16 - 20 uur per week aan de slag.

Functie-eisen

  • enige ervaring in de bediening òf in de horecakeuken
  • minimaal 1 dag per weekend beschikbaar
  • gastvrij en klantvriendelijk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een horecaonderneming in Winschoten met lunch-, diner-, buffet en cateringactiviteiten. Je gaat aan de slag in een klein en gezellig team waarbij zowel plezier als kwaliteit voorop staat.

Wat wij bieden

Wij bieden je een flexibele baan met een salaris conform de horeca-cao. Het salaris ligt tussen de € 10,- en de € 12,- bruto per uur. Ben je jonger dan 21, dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk salaris.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Kom dan in aanmerking voor deze vacature door te solliciteren voor 23 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature 'bedieningsmedewerker horeca'? Bel dan met ons uitzendbureau in Scheemda via: 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via