Vacature: Regiomanager provincie Groningen Abiant Uitzendgroep

 • Salaris € 4500 - € 5500
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau HboWo

Over de functie

Een next step in je carrière, een nieuwe uitdaging? Ambieer je een leidinggevende functie waarin je de perfecte mix hebt tussen commercie en mensgericht werken? Word dan regiomanager bij Abiant in de provincie Groningen.

Als regiomanager bij Abiant weet jij adequaat in te spelen op de veranderingen in onze dynamische branche. Je bent namelijk eindverantwoordelijk voor het commerciële resultaat van Abiant in de provincie Groningen. De gestelde doelen weet je te behalen door het voortouw te nemen in de acquisitie, maar ook door de vestigingsleiders en de vestigingen te inspireren en te motiveren om kansen optimaal te benutten. Jullie laten gezamenlijk zien dat Abiant, ondanks de uitdagingen op de arbeidsmarkt, altijd het beste weet te bereiken voor onze uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Vanuit je rol als leidinggevende haal jij het beste uit je medewerkers naar boven, ben je een goede gesprekspartner voor onze klanten en zorgt samen met de vestigingsmanagers voor een uitdagend en haalbaar vestigingsplan. Je bent hierin een voorbeeld en aanjager. Vanzelfsprekend trek je hierin samen op met de regiomanager van de provincies Friesland en Drenthe. Uiteraard heb je regelmatig overleg met de commercieel & operationeel directeur over de voortgang van deze plannen en doelstellingen.

Met jouw flinke dosis energie en ondernemende mentaliteit haal jij iedere dag het beste uit de business in jouw regio. Kortom, een afwisselende functie waarin jij alle ruimte krijgt om Abiant succesvol uit te bouwen en nog beter op de kaart te zetten.

Functie-eisen

Je hebt de ambitie om de gestelde groei te realiseren, focus je op de koers en heb je oog voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Je beschikt over competenties als daadkracht, commercieel inzicht en overtuigingskracht. Netwerken, acquisitie en verkoop gaat je gemakkelijk af. Verder ben je creatief en heb je het lef om met je bruisende ideeën aan de slag te gaan. Dit vul je aan met:

 • hbo/wo werk- en denkniveau met actuele kennis van de wet- en regelgeving in de uitzendbranche
 • meerdere jaren relevante werkervaring in een commerciële leidinggevende functie in de uitzendbranche
 • kennis en/of affiniteit van de sectoren waarin Abiant actief is
 • kennis van digitalisering en innovatie

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootse regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Jobcoaching, EU Service en Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
 • een functie voor minimaal 4 dagen per week, maar bij voorkeur 5 dagen
 • een passend salaris bij je werkervaring en kennis en kunde
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • smartphone, laptop, auto van de zaak
 • winstuitkering en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Ben jij de regiomanager waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 31 oktober je motivatie met cv. Hierin zien wij graag terug waarom jij geschikt bent voor deze functie en waarom Abiant je aanspreekt als jouw nieuwe werkgever.

Heb je nog vragen over de vacature ‘Regiomanager provincie Groningen Abiant Uitzendgroep’. Neem dan gerust contact op met Brigitte Gijzen, HR adviseur. Zij vertelt je graag meer, je kan haar bereiken op het telefoonnummer 06 516 34 515.

Deel deze vacature via