Vacature: Accountmanager Abiant Veenwouden

 • Salaris € 2550 - € 3450
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Veenwouden
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Vind jij acquisitie een uitdaging, krijg jij energie van netwerken en heb je de drive om elke dag op pad te gaan en het gezicht van Abiant te zijn? Dan is dit de baan voor jou!

Aangezien Rena haar kans heeft gegrepen om een volgende stap in haar loopbaan bij Abiant te zetten zijn we voor de vestiging in Veenwouden op zoek naar een fulltime accountmanager. Een hecht Friestalig team van vijf hardwerkende, energieke teamplayers. Collega’s die schouder aan schouder staan; voor opdrachtgevers, uitzendmedewerkers en ook voor jou!

Functie-eisen

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachtgevers, ze te overtuigen om zaken met Abiant te doen. Je krijgt dit voor elkaar door commerciële kansen te signaleren en deze optimaal te benutten, vrijblijvend interessante kandidaten aan te bieden en gebruik te maken van je netwerk. Daarna onderhoud jij als kennisdrager contact met je opdrachtgevers en adviseert ze over personele vraagstukken. In de huidige marktsituatie krijg je de uitdaging om de juiste uitzendmedewerkers te vinden voor onze opdrachtgevers. Dit kun je onder andere realiseren door Abiant te presenteren op beurzen, scholen, open dagen en soortgelijke evenementen. Je hoeft dit niet alleen te doen, je hebt dagelijks contact met collega-accountmanagers over bijvoorbeeld openstaande vacatures en kansen in de markt. Uiteraard leg je gemaakte afspraken met opdrachtgevers en uitzendmedewerkers correct en eenduidig vast in ons personeelsinformatiesysteem. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. In jouw team heerst een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou:

 • een uitdagende functie in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
 • een functie voor 37,5 uur per week (1 fte)
 • afhankelijk van je ervaring een salaris tussen € 2.550,- en € 3.450,- op basis van 37,5 uur per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • volop opleidingsmogelijkheden
 • smartphone, laptop, auto van de zaak
 • winstafhankelijke uitkering en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Begin jij liever vandaag dan morgen bij Abiant als accountmanager? Laat het ons zien en solliciteer direct. De sluitingsdatum van de vacature is 31 oktober!

Heb je nog vragen over de vacature ‘Accountmanager Abiant Veenwouden? Neem dan gerust contact op met Janneke van Veen (vestigingsleider). Zij vertelt je graag meer, je kan haar bereiken op het telefoonnummer 06 10 69 90 51.

Deel deze vacature via