Vacature: Parttime Melker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 17 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk jij graag tussen de koeien? Zit het werken op een melkveehouderij in jouw bloed? En zoek jij nog een (extra) melkadres? Word dan onze collega!

Bij onze opdrachtgever in de omgeving van Groningen zoeken wij ter uitbreiding op zoek naar een melker. Samen met meerdere collega's zorg jij ervoor dat 7 dagen per week, 2 keer per dag, de koeien weer gemolken zijn. Je draait mee in een rooster waardoor je enige flexibiliteit hebt in het inplannen van je melkbeurten. 

Wanneer je ook in het bezit bent van een trekker rijbewijs, kun je eventueel ook nog andere werkzaamheden op het melkveebedrijf uitvoeren.

Functie-eisen

  • eigen vervoer
  • enige ervaring in de melkveehouderij
  • trekkerrijbewijs is een pre

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een melkveehouderij met ongeveer 140 melkkoeien. Je melkt in een 2 x 14 swing-over melkstal. De ochtendmelking is van 06.30u-10.30u en de middagmelking is van 17.00u tot 20.30u. Onze opdrachtgever is een gedreven melkveehouder en wanneer je een echte aanpakker bent, zijn hier voldoende mogelijkheden!

Wat wij bieden

Je komt in dienst bij Abiant en ontvangt van ons in eerste instantie een flexibel arbeidscontract. Je verdient hierbij een salaris tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur. Wanneer je jonger bent dan 21 jaar, dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk salaris. Wil je graag meer zekerheid in je contract, of wil je graag meer uren of fulltime aan de slag? Bel ons en we bespreken graag jouw mogelijkheden.

Interesse in deze vacature of nog vragen? Reageer dan voor 30 oktober of bel met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer: 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via