Vacature: Bijrijder

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboHavo

Over de functie

Ben jij graag onderweg en vind je het geen probleem om elders in het land te overnachten? Dan is deze vacature voor bijrijder in Joure net wat voor jou! En wat mooi is meegenomen in deze functie, is dat je ook bij draagt aan een beter milieu. Want jij haalt containers door het hele land op. Wij leggen je graag uit wat de functie in houdt en wat er van je verwacht wordt.

Als bijrijder ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten van nieuwe vuilcontainers in verschillende gemeenten door heel Nederland. Aangezien ze het super druk hebben zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker voor hun team. Je voert je werkzaamheden in een teamverband en aan de hand van een werklijst uit. Jij en de chauffeur gaan gezamenlijk door heel Nederland en zorgen dat de klus geklaard wordt. Omdat je door heel Nederland aan het werk bent ga je in de kost. Het verblijf, eten en drinken wordt door de opdrachtgever vergoed. Je werkt fulltime, van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot +/- 18.00 uur.  Maar het komt regelmatig voor dat er vrijdag korter gewerkt wordt. Doordat er ook steeds meer klussen in het Noorden plaats vinden, zijn er eventueel ook mogelijkheden om iedere dat weer terug te keren naar Joure.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B (bij voorkeur)
  • Aanpakken en fysiek zwaar werk kunnen verrichten
  • Bereid in de kost te gaan

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in Joure. Het bedrijf is een allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche. Ze hebben veel ervaring in het chippen, uitzetten, leveren, beplakken, repareren, innemen, afvoeren, et cetera van alle soorten afvalcontainers. Het is een snel groeiend bedrijf, ze zijn ambitieus en blijven ontwikkelen. Het bedrijf wil graag hun steentje bijdragen aan een duurzame economie en stimuleren dit. Zo gaan ze ook graag een duurzame relatie aan met hun medewerkers. De insteek is dan ook om een langdurige relatie aan te gaan met hun nieuwe potentiële medewerker.

Wat wij bieden

In eerste instantie is het werk voor een bepaalde tijd, maar mocht het van beide kanten goed bevallen dan is een dienstverband voor langere tijd één van de mogelijkheden. Als bijrijder verdien je tussen de €11,- en €13,- bruto per uur.

Ben jij de bijrijder die liever vandaag nog begint in plaats van morgen? Solliciteer dan voor 27 oktober. Heb je nog vragen over de vacature ‘Bijrijder’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure door te bellen naar 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via