Vacature: Elektromonteur bij Kloppenburg Machinebouw

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Ulrum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij enige ervaring in de elektrotechniek en houd jij ervan om maatwerk te leveren? Dan ben je bij deze vacature aan het juiste adres, want dan past de functie elektromonteur bij Kloppenburg Machinebouw misschien wel perfect bij jou!

Je gaat aan het werk bij een bekende machinebouwer in de gemeente Hogeland, namelijk Kloppenburg Machinebouw. Je krijgt een veelzijdige functie waardoor het dus belangrijk is dat je al enige ervaring hebt als elektromonteur. Het bedenken, monteren, assembleren van nieuwe en/of bestaande productielijnen voor klanten behoren onder andere tot de werkzaamheden die jij en je team samen gaan uitvoeren. Omdat de wereld steeds digitaler wordt en we meer afhankelijk zijn van computers is het ook enigszins van belang dat je enige software kennis hebt. De hoofdtaak/verantwoordelijkheid van deze functie is het beheren van de volledige elektronica van de machines. Hier komt ook bij kijken dat je soms op pad moet om storingen bij klanten te verhelpen (hiervoor is een bedrijfsbus beschikbaar). Sommige klanten bevinden zich in het buitenland (veelal Duitsland), daarom is het van belang dat jij je ook enigszins kan redden met de Engelse en Duitse taal.

Functie-eisen

  • Ervaring als elektromonteur/in de elektrotechniek en/of een afgeronde Technische MBO opleiding is noodzakelijk
  • Affiniteit met landbouw
  • Woonachtig in de regio
  • Rijbewijs B
  • Verstaanbaar maken in het Duits en Engels is een pre
  • Enige kennis van software

Over het bedrijf

Kloppenburg Machinebouw bevindt zich al sinds 1936 in de gemeente Hogeland en is een bekende speler in de regio (en daarbuiten). Op dit moment werken er 7 medewerkers en de cultuur/sfeer is het beste te omschrijven als een 'platte organisatie' en een no-nonsense cultuur. Het bedrijf staat bekend om zijn maatwerk (oplossingen) die vooral in de agrarische sector gerealiseerd worden. Ze maken een mooie groei door en willen de positie in de markt verstevigen door hier en daar te verjongen in het bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met verschillende taken. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 17:00 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast mag het salaris er ook zijn; als elektromonteur machinebouw wordt je salaris gebaseerd op de cao Metaal en techniek (afhankelijk van je ervaring).

Ben jij de Elektromonteur waar Kloppenburg Machinebouw naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 22 Oktober aanstaande. Bij vragen of wil je meer informatie over de vacature van "elektromonteur bij Kloppenburg Machinebouw" ? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via