Vacature: Opperman / assistent grondwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Werk jij graag in de buitenlucht en wil jij aan de slag voor een klein en gemoedelijk bedrijf? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

Als opperman of assistent grondwerker ga jij helpen met verschillende (eenvoudige) werkzaamheden zoals: graafwerkzaamheden, tegels verwijderen/plaatsen, werkplaats opruimen/schoonmaken en allerlei andere hand- en spandiensten.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Je werkt graag buiten

Over het bedrijf

Het klussenbedrijf gelegen in de buurt van Aduard wordt gerund door twee broers. Zij zijn opzoek naar een extra persoon die hun kan helpen bij de werkzaamheden. Het bedrijf wordt vaak ingehuurd door verschillende bedrijven, denk bijvoorbeeld aan het ingraven van glasvezelkabels. De werkzaamheden die het bedrijf kan uitvoeren, zijn erg variërend. Het werkgebied van hen is voornamelijk de provincie Groningen.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden voor verdere zelfontwikkeling. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform (volgens de CAO Hoveniersbedrijven) en gebaseerd op kennis en ervaring.

Ben jij de opperman / assistent grondwerker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan voor 22 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'opperman / assistent grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via