Vacature: BBL-leerling hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Boerakker gem Leek
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Volg jij of ga jij een BBL-opleiding tot hovenier volgen en ben jij nog op zoek naar een leer-werkplek voor het komende schooljaar? Lees dan snel verder!

Vroeg in de ochtend stap je met de koelbox onder de arm het terrein van onze opdrachtgever op. Na een bakje koffie en even bijpraten over de planning stap je samen met een of meerder collega's in de bedrijfsbus naar het volgende project. Vandaag ga je het groen rondom een bedrijfsgebouw onderhouden: onkruid verwijderen, grasmaaien en een aantal struiken en hagen snoeien.

Een dag zou er als volgt uit kunnen zien: Je begint de ochtend met een bakje koffie op het terrein van de opdrachtgever en bespreekt met je collega's de planning van vandaag. Wanneer dat allemaal klaar is stap je in de bedrijfsbus en ga je met één of meerdere collega's op pad. Vandaag ga je bezig met het onderhouden van het groen bij een bedrijfsgebouw: Grasmaaien, snoeien van struiken en het verwijderen van onkruid. Dit zijn enkele taken die je kan verwachten wanneer je bij een hoveniersbedrijf gaat werken.

De rest van de week werk je aan een mooie particuliere klus. Hier help je mee met het aanleggen van een nieuwe tuin. Eerst wordt de oude tuin leeggehaald, dit voer je af naar de stort. Vervolgens begin je met het grovere werk: het uitgraven van de delen waar bestrating en bebouwing komt. Na het plaatsen van de klinkers op de paden en de grote tegels op het terras begin je aan het aanleggen van de borders. Als laatste plaats je de struiken en planten volgens de tekening op de juiste plaats. Na het invegen van het zand en het opruimen van het materieel laat je een tevreden klant achter en vertrek je weer naar de zaak. Je sluit de week af met een drankje met je collega's en gaat tevreden het weekend in.

Tijdens het werk is er uiteraard ruimte voor je opdrachten die je voor school moet uitvoeren.

Functie-eisen

  • Je bent bezig met een hoveniersopleiding, niveau 2, 3 of 4
  • Je bent klantvriendelijk
  • Je bent gemotiveerd en leergierig 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein en jong bedrijf in de omgeving van Leek. Omdat het aantal opdrachten erg toeneemt kunnen ze jou wellicht een leer-werkplek bieden. 

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om je op basis van de voorwaarden vanuit school verder te ontwikkelen als hovenier. Op deze leer-werkplek kun je voor 24 tot 32 uur per week aan de slag.
Je wordt ingeschaald in de cao Hoveniersbedrijven en jouw loon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en zal tussen de € 6,40 en € 11,- liggen.
Werkschoenen en eventuele werklaarzen krijg je van Abiant.

Wil jij komend schooljaar als leerling hovenier bij deze opdrachtgever starten? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door te solliciteren via onderstaande button. Voor vragen of meer informatie kun je ook telefonisch contact met ons uitzendbureau in Leek opnemen via 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via