Vacature: Monteur pompen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Tolbert
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij enige ervaring met sleutelen en ben jij op zoek naar een nieuwe- of andere uitdaging? Dan is de vacature 'monteur pompen' misschien wel iets voor jou!

Over het algemeen ben je aan het werk in regio Leek, waar je over het algemeen bezig gaat met het klaarmaken van orders. Dit houdt in dat je pompen monteert / in elkaar zet die voor een zeer uiteenlopend klantenbestand bestemd zijn. Wel zijn het met name pompen die gebruikt worden in de voedingsindustrie, denk aan bijvoorbeeld pompen voor: patat, jam, sauzen en aardappelpuree. Het kan heel af en toe voorkomen dat je met monteurs op pad gaat voor bezorging of reparatie van pompen.

Functie-eisen

  • Afgeronde technische opleiding (bijvoorbeeld MTS WTB) óf ervaring met sleutelen / in de techniek
  • Zelfstandige houding maar ook goed in teamverband
  • In bezit van eigen vervoermiddel 

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor aan de slag gaat is een familiebedrijf in de buurt van leek. Er werken tussen de 15 en 20 medewerkers, waar een cultuur heerst die als open wordt ervaren en die korte lijnen heeft. Het familiebedrijf ontwerpt en produceert pompen in alle soorten en maten en verkopen deze over de hele wereld.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met afwisselende taken. De werktijden liggen tussen 07.30 en 16.15 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband; dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Je salaris wordt gebaseerd zijn op de cao Klein Metaal en is deze afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Denk daarbij aan een loon tussen € 12,- en € 16,- bruto per uur.

Ben jij de medewerker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 22 oktober aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'monteur pompen' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via