Vacature: Montagemedewerker Airsocks

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij enige technische inzicht, geen hoogtevrees en lijkt het je leuk om Airsocks te plaatsen, verwijderen en onderhouden? Lees dan verder en solliciteer als jou dit een leuke functie lijkt.

Voor een bedrijf in de regio van Leek zijn wij op zoek naar een montagemedewerker die voornamelijk kan helpen met het plaatsen van Airsocks. Airsocks zijn textiele luchtslangen of lucht-verdeelslangen die ervoor zorgen dat de luchtkwaliteit in de ruimte goed is. Je gaat op pad met een ervaren montagemedewerker om Airsocks te monteren of in te meten. Het kan soms gebeuren dat je een keer iets later (of eerder, afhankelijk van de klus) thuis bent dan afgesproken. Tenslotte is het van belang dat je geen last hebt van hoogtevrees, dit omdat de Airsocks op een redelijke hoogte hangen.

Functie-eisen

  • Enige technische kennis of ervaring
  • Geen last van hoogtevrees
  • VCA certificaat (of bereid deze te behalen)
  • Rijbewijs B (pre)

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor jij aan het werk gaat is specialist in het inmeten, plaatsen en onderhouden van Airsocks, die geplaatst worden in verschillende sectoren om daar de luchtkwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen en ook zo hoog mogelijk te houden. Een aantal Sectoren/panden waarin de klanten van dit bedrijf zich bevinden zijn onder andere: horeca, industrie, sport en fitness, kantoren, agro, scholen, winkels en laboratoria.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor in ieder geval een half jaar waarbij overname door onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je bruto uurloon is afhankelijk van je ervaring en zal, op basis van de cao Technische Groothandel, tussen de € 11,- en € 15,- zijn. Daarnaast ontvang je één paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket bij aanvang de werkzaamheden.

Wil jij binnenkort starten als montagemedewerker Airsocks? Solliciteer dan uiterlijk 22 oktober aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je terecht bij ons uitzendbureau in Leek, via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via