Vacature: Monteur waterzuiveringsinstallaties

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Technisch werk in een klein team waarbij je op veel plekken in Noord-Nederland komt. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Een typische dag als monteur waterzuiveringsinstallaties ziet er als volgt uit: je start de dag samen met je kleine, maar hechte groep collega's op de zaak. De planning wordt doorgenomen en je vertrekt met de bedrijfsbus en het benodigde gereedschap, producten en onderdelen naar de klus. Over het algemeen vinden de werkzaamheden plaats in de regio Noord-Nederland.
Onze opdrachtgever is groot geworden in het verkopen, plaatsen en onderhouden van waterontharders. Ze hebben al veel tevreden klanten! Tegenwoordig hebben ze ook veel werk van installatiewerkzaamheden voor inbouwzwembaden. Dat zorgt er voor dat jouw werk heel divers is. De ene dag plaats je bijvoorbeeld een waterontharder bij mensen thuis in Leeuwarden, de volgende dag help je bij de installatiewerkzaamheden van een inbouwzwembad bij een welnesscentrum in Leek.

Functie-eisen

  • Gedreven en enthousiaste techneut die het leuk vind om veel op pad te gaan
  • Je bent representatief en werkt gestructureerd.
  • Je bent in het bezit van een mbo diploma in de richting van techniek of je hebt technische kennis opgedaan in een eerdere baan

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert en installeert al 20 jaar waterzuiveringsinstallaties. Ze leveren zowel aan particulieren als bedrijven en vinden voor elk probleem een passende oplossing. Ze hebben als doel om bij te dragen aan een gezondere levensstijl door middel van gezuiverd en/of kalkvrij water. Hierbij denken ze samen met de klant aan het milieu en zorgen voor een langere levensduur van apparaten.

Wat wij bieden

Als monteur waterzuiveringsinstallaties ga je fulltime aan het werk. Jouw salaris ligt conform cao Metaal & Techniek tussen de € 10,- en € 15,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Wil jij aan het werk als monteur waterzuiveringsinstallaties? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot en met 22 oktober Heb je nog vragen of wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via