Vacature: Aanpakker zonder hoogtevrees

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leens
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavo

Over de functie

Ben jij de komende tijd beschikbaar om je handen uit de mouwen te steken en heb je geen hoogtevrees? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature vast iets voor jou!

Als aanpakker zonder hoogtevrees ga je samen met één of meerdere collega's op pad om diverse dakbedekkingen (bitumen, kunststof, pannen) in de nieuwbouw- en renovatiesector aan te brengen. Ook bij particulieren zorgen jullie ervoor dat door vakkundige afwerking de kwaliteit van elk dak, van kleine berging tot bedrijfspand, hellend of vlak, is gewaarborgd. Na een dag hard werken, ruimen jullie samen de werkplek op. De volgende dag gaan jullie er weer met frisse moed tegenaan en word wederom de klus geklaard. Onze opdrachtgever is voornamelijk actief in de Noordelijke provincies. Het is bij deze baan niet erg als je nog geen ervaring hebt, Als je leergierig bent kom je al een heel eind en wie weet ben jij dan over een aantal jaar een echte vakman/vrouw!

Functie-eisen

  • Geen hoogtevrees
  • In bezit van een geldig Vca-certificaat (of is bereid deze te behalen)
  • In bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de provincie Groningen. De klussen zijn echter in de drie noordelijke provincies, daarom is het absoluut geen probleem als je uit Friesland of Drenthe komt. Kwaliteit staat voorop bij onze opdrachtgever, daarnaast dragen ze graag hun kennis over op nieuwe medewerkers maar ook op hun klanten. Ze bestaan bijna 20 jaar en gaan er nog altijd volle bak tegenaan! De klanten van dit bedrijf zijn zowel particulieren als grotere projecten. Jouw collega's hebben ruime ervaring in het vak en staan er voor open om jou alles te leren over dakonderhoud en dakreparatie. Je bent van harte welkom en ze staan te popelen om jouw dit mooie vak te leren zodat je straks zelf ook een echte specialist bent!

Wat wij bieden

Als aanpakker zonder hoogtevrees kun je per direct fulltime aan de slag bij onze opdrachtgever. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw kennis en ervaring en ligt tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur.

Ben jij een echte aanpakker? En Geeft het jou een kick om op hoogte aan de slag te gaan? Dan ben jij precies de persoon die wij zoeken! We ontvangen je sollicitatie het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk 22 Oktober. Heb je nog vragen over de vacature ‘Opperman dakdekker’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Leek door te bellen naar 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via