Vacature: Montagemedewerker glasconstructies

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Dedemsvaart
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij graag werken in de frisse buitenlucht? Ben jij technisch onderlegd en heb jij geen hoogtevrees? In de omgeving van Balkbrug zijn wij op zoek naar een montagemedewerker voor het plaatsen van daglichtconstructies.

Als montagemedewerker glasconstructies plaats jij licht doorlatende glasconstructies op daken bij onder andere bedrijfshallen en bij winkelcentra. Wij zoeken een flinke aanpakker met technisch inzicht en zonder hoogtevrees, ervaring in het werk is niet nodig. Je collega, de voorman, neemt je mee met de werkzaamheden en leert jou het vak. Je hoeft niet zwaar te tillen echter ben je wel de gehele dag in beweging. Daarom zijn wij op zoek naar een leergierige kandidaat die fysiek in staat is om dit werk uit te voeren. 

De werkzaamheden vinden plaats door het gehele land. Je vertrekt vanuit de locatie nabij Balkbrug en werkt door totdat het werk klaar is. De ene keer ben je daarom op tijd klaar en vroeg in de middag weer thuis en de andere keer werk je langer door.

Functie-eisen

  • rijbewijs B (E)
  • geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Balkbrug. Het is een echt familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden is opgericht. Er werken dagelijks zo’n 50 mensen met allen een passie voor licht.  

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een familiebedrijf met een prettige werksfeer en korte lijnen. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen tot een ervaren montage medewerker en mag hiervoor de nodige cursussen volgen zoals bijvoorbeeld jouw VCA of hoogwerkcertificaat. Je ontvangt, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 16,- per uur conform de cao Klein Metaal.  

Is deze functie van montagemedewerker jou op het lijf geschreven? Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 28 oktober, op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature "montagemedewerker glasconstructies"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via