Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Vind jij het leuk om als productiemedewerker aan de slag te gaan? Voor een groeiend bedrijf in Stadskanaal zijn we op zoek naar een productiemedewerker die per direct beschikbaar is.

Je gaat aan de slag bij een prachtig bedrijf waar van stalen platen profielen worden gemaakt. Je kunt hierbij onder andere denken aan dakpanplaten, wanden, hoogprofielen en sandwichpanelen. In de fabriek worden de platen middels bovenloopkranen op een band gelegd. Deze platen ga jij begeleiden. Wanneer de machine de profielen heeft gedrukt ga jij ervoor zorgen dat de profielen gestapeld worden. Heb jij ervaring op de heftruck? Dan ga je ook daarmee werken. De profielen moeten worden verplaatst. Dit doe je met een heftruck. Heb je geen heftruckervaring, dan is dit niet erg, want we kunnen heel goed een paar handen extra gebruiken. Lijkt het jou morgen te starten bij dit groeiende bedrijf?

Functie-eisen

  • hands-on mentaliteit
  • betrouwbaar
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • heftruckcertificaat is een pré
  • woonachtig in de omgeving van Stadskanaal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groeiend internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen in Europa. Op jouw locatie werken nu nog 9 medewerkers. Het bedrijf maakt al jarenlang vol trots stalen dak- en gevelsystemen Er heerst een informele gezellige sfeer. Je komt terecht in een dynamisch en internationaal bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een groeiend bedrijf met een collegiale werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao Metaal & Techniek. Mocht scholing nodig zijn, dan biedt Abiant jou de benodigde opleidingen aan. Wat ga je verdienen? Dit hangt af van jouw ervaring en leeftijd. Het bruto uurloon ligt tussen de € 10,34 en € 12,86. Het is wenselijk dat je in Stadskanaal of directe omgeving woont, omdat er geen reiskostenvergoeding is.

Ben jij geïnteresseerd in de vacature "productiemedewerker"? We komen graag met jou in contact! Voor meer informatie mag je bellen met de medewerkers van de vestiging Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08. Wil je direct reageren op de vacature "productiemedewerker" dan kan dat ook. Klik op de button "solliciteren" en wij ontvangen je sollicitatie en zullen binnen twee werkdagen reageren. Ga jij solliciteren?

Deel deze vacature via