Vacature: Deskundig asbestverwijderaar

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Toe aan een nieuwe uitdaging als asbestverwijderaar? Onze opdrachtgever is al jaren gespecialiseerd in het verwijderen van asbest, heeft een enorm netwerk opgebouwd in Noord-Nederland en werken conform de geldende wet- en regelgeving.

Als asbestsaneerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom het verwijderen van asbest zoals het afzetten van het te saneren gebied en het opzetten van een containment. Het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, op veilige wijze verpakken en afvoeren van de asbest besmette materialen. Schoonmaken van de werkplek en de gebruikte materialen en het signaleren en van melden van probleemsituaties, onveilige situaties en afwijkingen. Uiteraard voer je als asbestverwijderaar deze werkzaamheden uit op basis van de daarvoor geldende wet- en regelgeving en onder toezicht van de Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA'er).

Om aan de slag te gaan als asbestverwijderaar ben je fysiek in goede conditie, enthousiast, nauwkeurig en klantgericht bent. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en kent geen hoogtevrees. Daarnaast dien je jaarlijks een fittest te ondergaan en dien je eenmalig een tweedelige online instructie te volgen.

Functie-eisen

  •  werkervaring als DAV'er
  •  DAV-certificaat
  •  VCA-certificaat
  •  geldige medische keuring asbest
  •  rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is actief in Noord- en Midden-Nederland in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Gelderland en Noord-Holland. De wortels van onze opdrachtgever liggen in de agrarische sector. En die achtergrond is terug te vinden in de bedrijfscultuur van nu; praktische aanpakkers waarbij afspraak ook gewoon afspraak is. Ruim 25 jaar gecertificeerd voor het verwijderen van asbest en in die jaren hebben is er een enorm netwerk opgebouwd. .

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime contract met mogelijkheid tot een vast dienstverband. De verloning is volgens bouw cao, uurloon bedraagt tussen € 14,53 en € 18,36 bruto per uur.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 31 oktober. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze veelzijdige functie? Neem dan contact op met Abiant Asbest via het telefoonnummer 050 206 02 01.

Deel deze vacature via