Vacature: Monteur kunststof kozijnen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Peize
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij als kozijnenmonteur een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Groningen een monteur voor kunststof kozijnen, windschermen, zonwering en overkappingen.

Als kozijnenmonteur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het plaatsen van het verkochte product door je collega's uit de showroom. Hier is een ruim aanbod aan overkappingen, kozijnen, schuifpuien en winschermen. Jullie zijn een sterk team en gaan voor kwaliteit. Je werkdag begint rond 07:30 uur met een lekker kopje koffie. Je krijgt een planning en partner toegewezen en na het inladen van de kozijnen stap je in de auto naar de klant. Je gaat zowel bij particulieren als bij bedrijven aan het werk. Daarom wordt er ook verwacht dat je klantgericht, communicatief vaardig en representatief bent. Na het verwijderen van het bestaand kozijn ga je de nieuwe plaatsen. 

Functie-eisen

  • ervaring als kozijnenmonteur
  • rijbewijs B
  • fulltime beschikbaar
  • teamplayer
  • klantgericht en representatief

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is o.a. gevestigd in Groningen en daarnaast zijn er nog drie vestigingen die al ruim 35 jaar bestaan. Door de vele jaren ervaring is er veel vakkennis in huis en kunnen de klanten goed geïnformeerd worden bij aanschaf van kozijnen, windschermen, overkappingen etc. Door de vele aanvragen voor het plaatsen van o.a. kozijnen zoekt onze opdrachtgever uitbreiding in het team van monteurs. Je komt in een van oudsher familiebedrijf te werken waar de medewerkers elkaar goed kennen en veel waarde hechten aan samenwerken.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd met uitzicht op een vast contract. Het bruto-uurloon is tussen € 12,- en € 16,-  op basis van de cao bouw en zal afhankelijk van leeftijd en ervaring zijn. Daarnaast bouw je pensioen op in het BPF.

Heb je interesse in deze vacature van kozijnenmonteur? Solliciteer dan vóór 31 oktober en stuur ons je cv! Abiant Bouw verzorgt de werving en selectieprocedure voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 050 206 02 09.

Deel deze vacature via