Vacature: Timmerman particulier werk

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Noordlaren
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw?    Wij zijn op zoek naar een ervaren timmerman voor verbouw- en renovatie-opdrachten.

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Zuidlaren en in deze regio vinden de werkzaamheden ook veelal plaats. Je werkt voornamelijk bij particulieren thuis. Verbouwen van de zolder, garage of woonkamer zijn dan ook veel voorkomende werkzaamheden. Je werkt in een klein team samen met nuchtere collega's.

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een ervaren timmerman die het team voor langere tijd wil en kan uitbreiden.

Als jij je thuis voelt bij de kernwaarden van gedrevenheid, vakmanschap en samenwerken dan ben jij de timmerman die wij zoeken!

Functie-eisen

  • ervaren in de functie van timmerman
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • VCA-certificaat of bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in uiteenlopende projecten. Realiseren van nieuwbouw, diverse verbouwen en onderhoud aan woningen van particulieren. Wil jij graag werken bij een 'ons kent ons' erkend leerbedrijf?

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd met op termijn uitzicht op een vast contract. Het bruto-uurloon ligt tussen € 14,53 en € 16,35 op basis van de cao Bouw en zal afhankelijk van leeftijd en ervaring zijn. Daarnaast bouw je pensioen op bij BPF.

Wil jij graag als timmerman bij onze opdrachtgever aan het werk? Solliciteer dan vóór 31 oktober. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Abiant Bouw door te bellen naar telefoonnummer 050 206 02 09.

Deel deze vacature via