Vacature: Schoonmaker kantoorpanden

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Heb jij echte schoonmaaktalenten? En wil jij lekker een paar uurtje extra in de week er bij werken?  Voor onze opdrachtgever in Heerenveen hebben wij twee adressen voor 10 uurtjes in de week. Het gaat om schoonmaakwerk in kantoorpanden. Ben jij de schoonmaker of schoonmaakster die wij zoeken?

 Wat houdt de functie in? Jij gaat aan de slag in 2 kantoorpanden, de ene is gevestigd in Heerenveen waar je 5 uren per week kunt werken op dinsdag, woensdag en donderdag. De werktijden zullen tussen 15.30 uur en 17.30 uur plaats vinden. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het afnemen van de bureaus, het schoonmaken van de toiletten, stofzijgen en dweilen van de vloeren. Op dinsdag en donderdag is het de bedoeling dat je de volledige kantoor schoonmaakt en op woensdag alleen de wc’s schoonmaakt. En het andere kantoorpand is gevestigd in Sintjohannesga. Hier kun je maandag tot en met vrijdag aan de slag. Het betreft 1 uur per dag en naar 18.00 uur. Dus de twee kantoorpanden kunnen perfect gecombineerd worden. En een leuke bijkomstigheid is dat je voor langere tijd aan de slag kunt! Omdat je alleen aan de slag gaat zou het fijn zijn als je al wat schoonmaaktalenten hebt.

Functie-eisen

  • Beschikbaar op maandag tot en met vrijdag.
  • Ervaring met schoonmaakwerk.
  • Woonachtig tussen Heerenveen en Sintjohannesga.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft verschillende opdrachten door heel Nederland. Dus je gaat aan de slag bij een groot professioneel schoonmaakbedrijf. Je komt terecht in een hechte groep van collega’s. Doordat de lijntje met de eigenaren kort zijn is de communicatie goed en weet je altijd waar je aan toe bent!

Wat wij bieden

We bieden je een parttime functie aan voor langere tijd bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,- en €12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker bij kantoorpanden? Solliciteer dan voor 28 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpanden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via